2014-03-08 07:32:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Itt az ideje egy kis pihenésnek

Napi horoszkóp március 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön is sejti, tudja már: fokozott figyelmet kell fordítania az egészségi állapotára, az erőnlétére. Ha ön sportol valamit, a komoly erőfeszítések biztosan meghozzák az eredményt. Ha beteg, most sokat tehet azért, hogy meggyógyuljon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ezen a hétvégén az egészséggel kapcsolatos kérdések foglalkoztatják e jegy szülötteit is. Kedve támadhat kipróbálni valamilyen újfajta diétát. Hasznos tanácsokat is kaphat valakitől bizonyos problémáira vonatkozóan. Jó lenne, ha megfogadná.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Most már tényleg itt az ideje annak, hogy egy kis pihenésre, kikapcsolódásra is időt szánjon magának. Amit az utóbbi időben magával művelt munka címén, az túltett minden határon. A mai napra a jelszó: „Pihenni, pihenni, pihenni!”

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az otthoni balesetekkel lehet gondja ezen a hétvégén. Akár ön is megsérülhet, vagy valamilyen értékes tárgyban eshet kár. A mai napon inkább ne takarítson! Valahogy teljesen kétbalkezesnek mutatkozik, bármily óvatos is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai nap kedvez a nagyobb méretű bevásárlásnak. Sikerül minden olcsón és mégis jó minőségben beszereznie, amire vágyott. Ez nem csak az élelmiszerekre, de a tartós használati cikkekre is igaz lehet. Estére mulatni hívják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Igazán nemes gesztusra számíthat ma egy olyan ember részéről, akit eddig még tán nem is ismert. Jó alkalom ez a nap a kapcsolatteremtésre, a külvilág felé való nyitásra. Az utóbbi időben nagyon begubózott. Most változtasson ezen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Boldoggá teheti ma a kedvesét egy egészen aprócska meglepetéssel is. Ráadásul egy ellenségéről kiderülhet, hogy sokkal jobb szándékkal van ön iránt, mintsem gondolta volna. A kapcsolatuk egészen új irányt vehet a mai napon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ingatlan ügyeket illetően hozhat ma kedvező döntéseket. Akár eladni, akár venni akar, ma rátalálhat az önnek megfelelő vevőre vagy eladóra. Engedje, hogy a megérzései vezessék! A meggondolásnak most nem sok szerepe van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai napon végre jól érezheti magát. Mindennapi teendőit is könnyebben elvégzi, és marad bőven ideje arra is, hogy egy kicsit a hobbijának éljen. A párkapcsolati gondok is egy varázsütésre tűnnek el. Ma minden jó.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha egy bizonyos ügy vagy ember iránt elkötelezettséget érez, akkor itt az ideje, hogy ki is álljon mellette. Ne sajnálja az időt arra, hogy ápolja a baráti kapcsolatait, és a szomszédaival is beszélgessen ma egy kicsit.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon csak azokat az embereket tudja elviselni maga mellett, akik hasonlóan gondolkoznak, mint ön, akik hasonló hullámhosszon vannak. A kedvese az egyik, s a legközelebbi barátai lehetnek még ilyenek. Nagy bölcs beszélgetéseket kezdeményezhet velük.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Furcsa, szélsőséges helyzetekbe keveredhet a mai napon. Ezzel még önmagát is meglepheti, hát még a családját. Nem szoktak hozzá ahhoz, hogy ön ilyen fura ügyekbe keveredik. De hamar ráéreznek mind a kaland ízére.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: